Diba og Olivers minneside

 

Kjære Diba og Oliver!

På ni uker mistet vi dere våre kjære to, Diba og Oliver. Så altfor tidlig mistet vi grunnsteinene på oppstarten av vårt oppdrett. Dere to hadde en nærhet og kjærlighet for hverandre som man ofte ser i ektepar som har levd et langt og godt liv sammen. Det dere hadde var unikt og spesielt. Som oftest når en faller fra først, går det ikke alltid så lange tiden før den andre faller fra også. Livsgnisten din Oliver falt drastisk når Diba gikk bort. Du så litt bortkommen og «forlatt ut» selv til tross for respekten flokken ga deg. Vi var veldig observante og forstod at en del av deg var borte for alltid etter Diba`s frafall. Vår kjærlighet til deg hjalp deg over den verste kneiken og den hadde heldigvis effekt. Du fikk gode uker sammen med oss alle, frem til din siste dag.

Dere har til felles datteren Ada og barnebarnet Catrina. Dea kom til litt senere, og har kun deg Diba som forelder av dere to. Byggesteinen etter dere skal vi ta godt vare på, og avle videre på i stor respekt og ydmykhet. På den måten har vi dere begge to med videre, da den gode grunnsteinen allerede er lagt.

Absolutt alt startet med deg Diba, og alt vi har bygget opp i vår kennel er takket være deg, og din store gjensidige kjærlighet Oliver. Interessen for utstilling og vårt oppdretternavn Dreamkeeper kom sammen med deg kjære Diba, et navn som har stor betydning for oss. Navnet er også en hyllest til ditt opphav og de britiske avlslinjer. Logoen vår er bygget opp omkring ditt oppdretternavn og vakre profilbilde som ung og lovende. Du var den som gav oss våre første kull. Uten deg hadde ikke Dreamkeeper eksistert. På grunn av alt dette ønsker vi å hylle dere to elskende med en egen minneside på hjemmesiden vår. Dere vil for alltid ha en spesiell plass i våre hjerter, og dere vil for alltid være med oss videre i livet så lenge vi lever.

Det var faktisk kjærlighet ved første blikk fra den første stunden vi så dere. Dere erobret våre hjerter med deres klokskap, godhet og vakre vesen. Dere beveget dere med flyt og eleganse i utstillingsringen begge to. På hjemmefronten viste dere en slik ro og verdighet, at de de minste i flokken ikke kunne unngå og få stor respekt for dere. Hele kropps-språket deres fortalte at dere var en sjelden perle og unik.

Vi vil takke dere begge for mange minneverdige opplevelser og alle gode år sammen med dere to. En stor takk i takknemmelighet for alle de vidunderlige nydelige barna dere har laget sammen, og hver for dere. Vi elsker dere utrolig høyt, for dere var mye mye mer enn bare en hund for oss.

Nå er dere forrent og kan vandre over regnbuebroen sammen, og løpe på de evige jaktmarker for aldri mer og skilles.

Minnene lever evig og vi skal gjemme dere trygt i våre hjerter. Der skal dere for alltid leve og bo.

Takk for alt kjære Diba og Oliver.

I dyp kjærlighet og respekt, Lisbeth og Bjørn Egil

 

  Mellsjøhøgda's Keep The Dream - Diba
(Jefsfire Story Teller - Mellsjøhøgda Electra)
03.10.2008 - 30.11.2018
 

  Sheltifarmen's Oliver - Oliver
(Int N CZ BG RO SL Balkan Uch BG Gr RO Gr Uvh SLW-18 Mellsjøhøgda's Copper Zurprize - Sheltifarmen's Gurly)
05.02.2011 - 11.02.2019